Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuchyně je srdcem domova. Vařte tady, ale také si dopřejte pěkné chvíle
Zdroj: Pixabay

Ať už jste vládci kuchyně a vaření je vaše skutečná vášeň nebo do kuchyně vcházíte pouze ve stavu nejvyšší noze, když už vám skutečně hrozí smrt hladem, vždy se hodí šikovný pomocník. Navíc, patříte-li do druhé skupiny, vězte, že v kuchyni se nemusí jen vařit, ale také udělat hodně pro svoji krásu!

V mnoha rodinách je kuchyně centrem všeho žití. Dělají se tady úkoly, pracuje na počítači, malují dětská umělecké díla na kuchyňském stole. Tihle pomocníci vám pomohou ušetřit čas, užít si krásné chvíle a taky udělat něco pro sebe.

Rychlá večeře bez kompromisů

Řada z nás pečlivě volí, co předloží rodině na stůl. Jestli vám záleží na výběru kvalitních potravin, zvolte Ramu! Má 100% složení z přírodních zdrojů, je bez umělých barviv, konzervantů a aromat. Skvěle chutná a má krémovou konzistenci. Můžete ji namazat na housku, hodí se na vaření i smažení, protože má vysoký obsah kvalitních rostlinných tuků. Díky svému složení je Rama skvělá volba pro přípravu rozmanitých, vyvážených a chutných jídel. Rama je tady pro každého, komu záleží na tom, co jí.

Hřešte drinkem a čokoládou

Najděte pěkné sklenice, posaďte se a dopřejte si chvíli pohody. Diplomático Reserva Exclusiva je legendou mezi rumy. Blend až 12 let starých rumů je vyhledávaný pro svou lahodnou chuť a není divu, že posbíral desítky medailí na prestižních rumových soutěžích. Vyznačuje se jemným a komplexním profilem a dlouhým zakončením. Vychutnejte si ho samotný nebo se nechte překvapit kombinací s čokoládou. Čokoládový alchymista Dan Syrový vytvořil čokoládu přímo pro tento rum. Kakaové boby, které pro její výrobu používá, pocházejí z venezuelských plantáží nedaleko destilerie. Čokoládu zavěste na okraj sklenky a přivoňte k rumu přes ni. Pak kousek čokolády ukousněte a nechte ji rozplynutou na jazyku. Nakonec do úst vpusťte doušek rumu Diplomático a vychutnávejte si násobení obou požitků. Obě dobroty seženete na www.warehouse1.cz.

Nechte působit přírodu

Máte rádi doma připravované pleťové masky z vlastních zásob? Jsou nabité vitamíny, minerály, antioxidanty a živinami. Pravdou však je, že nedokážou proniknout skrze kožní bariéru. Zůstávají na povrchu pleti a nemohou tak své kouzelné účinky plně rozvinout. A proto je zde Imagination… Je to revoluční novinka od FOREO, na které zde pracovali velmi dlouho a pečlivě. Jde o bázi pro pleťovou masku, která využívá průlomovou technologii. Díky ní je možné spojit hydratační složení báze s čerstvými ingrediencemi a nechat tak na sebe působit blahodárnou sílu přírody.

Harmonizujte díky minerálům

Tekutiny jsou základ, to je známá věc. Využijte možnost, která účinnost tekutin znásobí. Harmonizující vody mají velmi pozitivní vliv. Například balíček surového avanturínu  pomůže v boji s přebytečnými kily. Avanturínová voda totiž  tlumí naši nadměrnou chuť k jídlu a tak nám přirozeným způsobem pomáhá dodržovat dietní režim. Kameny nejdříve opláchněte, potom vložte do skleněné nádoby a zalijte cca 0,5 litrem pitné vody. Po 12ti hodinách je voda připravená k užívání. Kolik vody upijeme tolik dolijeme. Kameny nezapomeňte nabít při úplňku.

Dopřejte si ovovce i na podzim

Že tajemství dobrého džemu ve skutečnosti není žádné tajemství, to dokládají džemy Darbo All Natural. Vycházejí ze starého rodinného receptu, proto je při jejich přípravě stejně jako tehdy používáno pouze kvalitní ovoce, které se šetrně zahřívá a míchá, čímž si zachovává svou přirozenou chuť. Vysoký obsah ovoce také zajišťuje, že naše džemy poskytují nezapomenutelný chuťový zážitek. K výrobě všech přírodních džemů je použito ovoce, cukr, koncentrát citronové šťávy a želírující látka pektin.

 

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více