Ovocné péřové knedlíky: Nadýchané a lehoučké těsto snadno připravíte v domácí pekárně, dobře to ale zvládnete i bez ní
Připravili jsme netradiční chleba ve vajíčku z horkovzdušné fritézy: Minimum práce, skvělá chuť a zcela bez tuku
Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Lenunka uvařila 25. 1. 2017 16:37 Rajská polévka s pečeným hovězím žebrem a písmenky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenunka uvařila 25. 1. 2017 16:37 Rajská polévka s pečeným hovězím žebrem a písmenky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vinař Michal Závada: Letošní burčák je kvalitní, litr pořídíte už od 80 korun a hlava vás z něj bolet nebude, když dodržíte jednu zásadu
Vosí hnízda: Nejoblíbenější nepečené cukroví z ořechové směsi snadno vyklepnete z formičky díky našim vychytávkám
Vynálezce pasterizace, Louis Pasteur, zachránil Napoleonovi III. víno a ve svém domě pořádal opulentní hostiny