Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
cathleen uvařila 27. 8. 2015 10:45 Rajský protlak (passata di pomodorro) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 27. 8. 2015 10:45 Rajský protlak (passata di pomodorro) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Grilování levou zadní: Hovězí srdíčka anticuchos byla kdysi jídlem pro otroky. Dnes díky této marinádě nahradí svíčkovou!
Americký Doberge cake: Vynikající vrstvený pudinkový dort s evropskými kořeny se peče na místní masopust a chutná skvěle