Rajský protlak (passata di pomodorro)
Pokud nevíte jako upotřebit velkou sklizeň rajčat, pak je tento recept pro vás jak stvořený. Rajský protlak v kuchyni upotřebíte po celý rok ve spoustě pokrmů a je tak dobré ho mít stále po ruce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 8. 2015 11:27
mika59: zkus a uvidíš.
Jsem moc vděčná za radu, že mám odstranit z rajčat "vodu" se semínkama, protlak není tak kyselý, jako jsem mívala jindy.
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
28. 8. 2015 11:14
Vyzkouším pak písnu
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
27. 8. 2015 13:23
Samozrejme, že treba sterilizovať, inak by to skyslo...ak náhodou mám veľa paradajok, robím tiež. Je to skvelé v zime.
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
27. 8. 2015 13:12
spagetka: spagi, tenhle protlak bych si netroufla nechat nezavařený - vždyť v něm není nic, co konzervuje, žádný cukr, sůl ani ocet....
27. 8. 2015 12:50
Dělám stejně, kořením různě, přidám třeba česnek, citr.mátu, cibulku, pažitku - pochopitelně vždycky jeden druh, aby se to netlouklo, ale samozřejmě si to pořádně popíšu. Jo letos chci přidat i libeček, uvidíme ![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Ale upřímně, bazalka, je bazalka![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Jo a ještě, já je už nesterilizuju, protože projdou varem, ale to je na každém dle své jistoty.
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Ale upřímně, bazalka, je bazalka
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 16 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 4 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 5 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 5 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 5 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 6 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 7 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 8 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 9 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: rajský protlak recepty rajsky protlak recept domácí rajský protlak recepty rajský protlak recept na domácí rajský protlak domáci rajský protlak recept na rajsky protlak rajský protlak domácí co je rajcatova passata passata recept passata co je passata rajský protlak z rajčat recept rajský protlak jak udělat rajský protlak rajčatová passata jak se dela rajsky protlak nejlepší recept na domácí rajský protlak jak uvařit rajský protlak domaci rajsky protlak recept
Suroviny: rajče, bazalka čerstvá
Rajský protlak (passata di pomodorro)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QRDM
5 názorů