Vynikající cuketové halušky: Odlehčená verze slovenské klasiky nejlépe chutná s brynzou a cuketu v ní ani nepoznáte
Malé retro bistro v Potštejně nabízí vlašák v rohlíku: O víkendu prodáme i 150 kusů denně, jde to na dračku, říká majitel
Nejzajímavější točené zmrzliny v Praze? Zmrzka jako borůvkový koláč s drobenkou nebo medový karamel nás nadchly!
Josef Lerch uvařil 29. 12. 2014 11:27 Rohlíkové dalamánky paní hajné ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Josef Lerch uvařil 29. 12. 2014 11:27 Rohlíkové dalamánky paní hajné ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Rohlíkové dalamánky paní hajné ze „Šlajfu“ Okomentovat
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Holka u plotny radí: Tak trochu jiná chlebová polévka? Toskánská ribollita je plná zeleniny a voní sýrem