Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
tejaja uvařila 23. 8. 2010 15:08 Rychlý závin z kynutého těsta - s mákem, ořechy... 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 23. 8. 2010 15:07 Rychlý závin z kynutého těsta - s mákem, ořechy... 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 23. 8. 2010 15:06 Rychlý závin z kynutého těsta - s mákem, ořechy... 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 23. 8. 2010 15:06 Rychlý závin z kynutého těsta - s mákem, ořechy... 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 23. 8. 2010 15:06 Rychlý závin z kynutého těsta - s mákem, ořechy... 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Šéf Zdeněk Pohlreich se vrací! Máme fotky z natáčení nového pořadu i rozhovor s režisérem. Proč nemusel na place křičet?
Španělská přesnídávková polévka fabada asturiana: Voní klobáskou a díky fazolím a chlebu fantasticky zasytí i velké jedlíky
Retro okénko: Jahodový koktejl stával v mléčném baru dříve jen 1,20 Kčs. Připravit si jej podle norem ale můžeme i dnes