Rajčatový tataráček má výraznou pikantní chuť. Je výborným předkrmem i lehkou večeří, báječně chutná na křupavé topince
Salát ze surimi tyčinek: Jednoduchou východoslovanskou specialitu připravíte během chvilky a ještě rychleji zmizí ze stolu
rebeka uvařila 22. 2. 2012 17:25 Salát z červené řepy, rukoly a pomeranče 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 22. 2. 2012 17:24 Salát z červené řepy, rukoly a pomeranče 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 20. 2. 2012 18:06 Salát z červené řepy, rukoly a pomeranče 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 20. 2. 2012 18:06 Salát z červené řepy, rukoly a pomeranče 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 20. 2. 2012 18:06 Salát z červené řepy, rukoly a pomeranče 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na křupavé a chutné houstičky podle babičky? Vláčnost zajistí sádlo a podle jednoduchého receptu to zvládne každý