Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Ivana79 uvařila 12. 10. 2010 15:11 Salát z červené řepy se sýrem Feta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana79 uvařila 12. 10. 2010 15:07 Salát z červené řepy se sýrem Feta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lucasinka uvařila 26. 8. 2010 18:35 Salát z červené řepy se sýrem Feta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lucasinka uvařila 26. 8. 2010 18:35 Salát z červené řepy se sýrem Feta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Omáčka z hub dušených na pivu je jednoduchá a skvěle chutná: Má říz po česneku a budete si ji chtít přidat
Pozor na salmonelu z melounu! Hrozí hlavně u těch nakrájených, ale i u melounů doma špatně skladovaných