Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
toprecepty.cz uvařil 17. 3. 2023 14:49 Segedinský guláš se smetanou a knedlíkem bez mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
toprecepty.cz uvařil 17. 3. 2023 14:49 Segedinský guláš se smetanou a knedlíkem bez mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 27. 1. 2017 11:49 Segedinský guláš se smetanou a knedlíkem bez mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Svatomartinské rohlíčky Laďky Něrgešové krásně voní rumem: Nejezte je teplé, varuje oblíbená moderátorka
Jednoduché tvarohové masopustní koblihy zvládneme snadno. Nemusejí se nechávat kynout a jsou krásně vláčné