Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
janatka uvařila 20. 9. 2022 11:23 Slaný koláč s mangoldem a václavkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janatka uvařila 20. 9. 2022 11:23 Slaný koláč s mangoldem a václavkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 4. 11. 2012 16:39 Slaný koláč s mangoldem a václavkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 4. 11. 2012 16:35 Slaný koláč s mangoldem a václavkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 4. 11. 2012 16:35 Slaný koláč s mangoldem a václavkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 4. 11. 2012 16:35 Slaný koláč s mangoldem a václavkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé