Bramborové šulánky s mákem: Na vydatné sladké jídlo bohatě sypané mákem a přelité rozpuštěným máslem stačí jen tři suroviny
Kam na samosběr borůvek: Na Moravě si kilogram natrháte již za 135 Kč, u Budějovic dáte za kilo 200 Kč
Základní pravidla pro zálivku okurek: Kdy začít zalévat intenzivně, jak vodu správně dávkovat a jak poznat, že rostlina trpí
Meszarosovabolya uvařila 22. 11. 2010 16:33 Slovenská hrstková polévka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 22. 11. 2010 16:33 Slovenská hrstková polévka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 22. 11. 2010 16:33 Slovenská hrstková polévka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Laskonky s citronovým krémem podle Josefa Maršálka: Díky speciálně připravovanému pudinku jsou vláčné a božsky chutnají
Příběh velikonočního zajíčka se začal psát už v 17. století. Prozradíme, proč nosí vajíčka i kdy byl vyroben první zajíc z čokolády
Jak na žemlovku podle porotců MasterChef Česko? Pečivo předem opečte a mléko smíchejte se smetanou, říkají šéfkuchaři