Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
varilamyskakasicku uvařila 13. 9. 2013 08:30 Špagety podle Roberta Strazzullo ( Spaghetti alla Carbonara ) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 13. 9. 2013 07:54 Špagety podle Roberta Strazzullo ( Spaghetti alla Carbonara ) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 12. 9. 2013 17:49 Špagety podle Roberta Strazzullo ( Spaghetti alla Carbonara ) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra