Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
Nikina uvařila 28. 6. 2013 18:32 Špagety s pečenou paprikou, rajčaty a fenyklem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 28. 6. 2013 18:32 Špagety s pečenou paprikou, rajčaty a fenyklem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Egyptský faraon Tutanchamon si pochutnával na pečené gazele a červeném víně a doslova si ujížděl na sladkém