Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Marie Svarcova uvařila 18. 2. 2017 23:11 Špecle (halušky nebo střapačky) se zelím a škvarky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 18. 2. 2017 23:11 Špecle (halušky nebo střapačky) se zelím a škvarky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 18. 2. 2017 23:11 Špecle (halušky nebo střapačky) se zelím a škvarky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 18. 2. 2017 23:11 Špecle (halušky nebo střapačky) se zelím a škvarky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mikulášská nadílka: Perníčky, které jsou hned měkké, připravíme během chvilky a díky těmto radám budou dokonalé