Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
mirca75 uvařila 29. 11. 2009 14:38 Srnčí směs (ragú) na zelenině 0 0 Zobrazit detail Před dušením Okomentovat
mirca75 uvařila 29. 11. 2009 14:35 Srnčí směs (ragú) na zelenině 0 0 Zobrazit detail Dobrou chuť ;-) Okomentovat
Čočková polévka ze zbytků pomůže od kocoviny a ušetří vám peníze. Hotovou ji máte za pár minut a bez větší práce
Domácí vánoční Salko: Je skvělé jako základ likérů, uplatní se do krémů i pro výrobu fantastických Rafaello kuliček
Jak na kuře na paprice z pečených paprik: Zelenina dá omáčce krémovou konzistenci a jemně delikátní chuť