Prosincový superúplněk zasáhne do našich jídelníčků: Býci půjdou po kvalitě, Lvi budou bojovat s chutěmi, Raci vsadí na polévky
Saskia Burešová je ortodoxní hospodyně: Peču devět druhů cukroví, ale bramborový salát nedělám, říká moderátorka
mirca75 uvařila 29. 11. 2009 14:38 Srnčí směs (ragú) na zelenině 0 0 Zobrazit detail Před dušením Okomentovat
mirca75 uvařila 29. 11. 2009 14:35 Srnčí směs (ragú) na zelenině 0 0 Zobrazit detail Dobrou chuť ;-) Okomentovat
Grilování s Martinem Svatkem: Šéfkuchař radí, kdy přesně vyndat maso z lednice a kdy ho osolit, aby byly steaky dokonalé
První republika s Kristinou: Upečte si na neděli kynutou ořechovou bábovku podle receptu z první republiky!