Buchty po ránu: Špenátová focaccia podle Josefa Maršálka se neobejde bez spousty bazalky a prospěje jí dlouhé kynutí
U Dřeváka nabízí burgery, které ovládly mnoho soutěží: Nelovíme módní vlny, ale držíme kvalitu, říká majitel Radek Klimeš
Isabela Kastilská: Španělská královna měla na talíři námořnickou slepici a mohla mít i grilovanou kočku podle speciálního receptu
mirca75 uvařila 29. 11. 2009 14:38 Srnčí směs (ragú) na zelenině 0 0 Zobrazit detail Před dušením Okomentovat
mirca75 uvařila 29. 11. 2009 14:35 Srnčí směs (ragú) na zelenině 0 0 Zobrazit detail Dobrou chuť ;-) Okomentovat
V akci: Vinná klobása může směle nahradit kapra či řízek. Stačí si jen vybrat z jednoduchých a rychlých receptů
Manuál zavařování: Jak na ten nejlepší kompot? Důležité je vybírat kvalitní ovoce, nálev dostatečně osladit a vylepšit kořením