Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
alena.kyp uvařila 27. 10. 2024 17:56 Staročeské řepánky (postup pro domácí pekárnu i ruční zadělání těsta) 0 0 Zobrazit detail Zrovna jsem rozkrojila s menší náplní Okomentovat
Petonka uvařila 25. 11. 2019 20:51 Staročeské řepánky (postup pro domácí pekárnu i ruční zadělání těsta) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dvevtroube uvařila 22. 9. 2019 07:30 Staročeské řepánky (postup pro domácí pekárnu i ruční zadělání těsta) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Štědrovečerní večeře pro nejmenší: Jemná rybí polévka, ryba v papilotě s „light“ bramborovým salátem a zdravé cukroví
Výběr zralého melounu v obchodě je hračka: Stačí jen znát pár fíglů, jak kvalitu objevit. Rozhoduje váha, pruhy i poklepání
Sedm nejlepších jídel z jednoho pekáčku: Kuře s rýží, živáňskou i francouzské brambory zvládne i začátečník