Laďka Něrgešová upekla dokonalé housky plněné sýrem: Křupavé a vláčné pečivo zvládne každý, mimo chutí oslní i vzhledem
Expert varuje: Myčka je „wellness resort“ pro bakterie a plísně, některé jsou tak odolné, že by mohly kolonizovat Mars
Neodolatelná vosí hnízda: S lískovými oříšky a žloutkovým krémem zmizí jako první. Takhle budou vypadat nádherně
jajikpusik uvařila 8. 5. 2012 09:34 Šťáva z plodů černého bezu, pařená 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jajikpusik uvařila 8. 5. 2012 09:34 Šťáva z plodů černého bezu, pařená 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jajikpusik uvařila 8. 5. 2012 09:34 Šťáva z plodů černého bezu, pařená 0 0 Zobrazit detail Okomentovat