Jak na dokonalou drobenku na koláče: Poměr 2:1:1 funguje perfektně, ale vyplatí se znát ještě pár fíglů
Kam vyrazit v Praze na nejlepší ovocné knedlíky: Na Vinohradech chutnají jako od babičky, parádní dělají i v Dejvicích
Cuketová buchta s ořechy podle Míši Landové: Je krásně vláčná, šťavnatá a má výraznou ořechovou chuť, říká cukrářka
radiator uvařila 19. 3. 2017 11:18 Štrúdl s povidlovo-tvarohovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 19. 3. 2017 11:18 Štrúdl s povidlovo-tvarohovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 13. 3. 2017 15:55 Štrúdl s povidlovo-tvarohovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 13. 3. 2017 15:55 Štrúdl s povidlovo-tvarohovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kroupy nejsou „hloupý“! Netradiční smaženice nebo kroupové zelí překvapí, důležitý je správný postup při vaření