Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Michaela.Koc uvařila 2. 8. 2022 10:55 Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Michaela.Koc uvařila 4. 2. 2020 17:49 Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Michaela.Koc uvařila 4. 2. 2020 17:49 Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pan de muerto: Mexické kynuté bochánky voní anýzem a pomerančovými květy a jsou nadýchané jako obláček