Slaná snídaňová pánvička neboli Country Breakfast Skillet: Americká klasika se slaninou a vejci zasytí na celé dopoledne
Jak na nejlepší houbovou smaženici: Kouzlo dokonalé chutí tkví ve správném smažení i jednoduchém ochucení
panvicka uvařila 11. 2. 2010 17:52 Teplý těstovinový salát s kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
panvicka uvařila 11. 2. 2010 17:51 Teplý těstovinový salát s kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
panvicka uvařila 11. 2. 2010 17:50 Teplý těstovinový salát s kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Palačinky jianbing z čínského tržiště jsou tenoučké jako papír a plněné slanými krekry, křupavou slaninou a čerstvou zeleninou
Jak využít zbylé knedlíky: Klasikou je osmažit s vejci, ale dobře poslouží i do salátů, karbanátků nebo nasladko