Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Tanicka uvařila 19. 11. 2012 19:07 Těstoviny s tresčími játry a máslovou dýní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tanicka uvařila 19. 11. 2012 19:07 Těstoviny s tresčími játry a máslovou dýní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tanicka uvařila 19. 11. 2012 19:07 Těstoviny s tresčími játry a máslovou dýní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dokonalé květákové placičky: Na povrchu jsou krásně křupavé, uvnitř jemné a plné chuti, důležité je správně uvařit květák
Halušky s kysaným zelím: Typickou chuť zaručí kysané zelí s voňavou slaninou, haluškovač není nutný, stačí jednoduchý fígl