Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
mika59 uvařila 18. 3. 2015 15:47 Topinka s krůtí směsí a karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 18. 3. 2015 15:09 Topinka s krůtí směsí a karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 18. 3. 2015 15:07 Topinka s krůtí směsí a karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 18. 3. 2015 15:07 Topinka s krůtí směsí a karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat