Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
radiator uvařila 1. 2. 2015 10:57 Tvarohový koláč se zajímavým efektem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 1. 2. 2015 10:56 Tvarohový koláč se zajímavým efektem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 1. 2. 2015 10:54 Tvarohový koláč se zajímavým efektem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 1. 2. 2015 10:54 Tvarohový koláč se zajímavým efektem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 1. 2. 2015 10:54 Tvarohový koláč se zajímavým efektem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak ozdobit velikonočního beránka: Snadno to jde čokoládou, šlehačkou či jednoduchou tradiční polevou s vůní rumu