Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
MiskaM uvařila 20. 5. 2021 17:32 Vaječná cuketová roláda plněná mletým masem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MiskaM uvařila 20. 5. 2021 15:34 Vaječná cuketová roláda plněná mletým masem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MiskaM uvařila 20. 5. 2021 15:34 Vaječná cuketová roláda plněná mletým masem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Levné pomazánky potěší nejen peněženku, ale i žaludek: Sáhněte po bramborách, čočce nebo konzervě s tuňákem
6 foto Jak vypadal novoroční oběd v Lánech? Podávala se svíčková, tradičně netradiční čočka i speciální palačinky
Rýže z jednoho pekáčku na španělský způsob: Vynikající letní rychlovka, do níž využijete zbytky z lednice