Vynikající cuketové halušky: Odlehčená verze slovenské klasiky nejlépe chutná s brynzou a cuketu v ní ani nepoznáte
Malé retro bistro v Potštejně nabízí vlašák v rohlíku: O víkendu prodáme i 150 kusů denně, jde to na dračku, říká majitel
Nejzajímavější točené zmrzliny v Praze? Zmrzka jako borůvkový koláč s drobenkou nebo medový karamel nás nadchly!
Anna Kocikova uvařila 12. 2. 2015 18:57 Vepřová krkovice na víně, zázvoru a česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 12. 2. 2015 18:57 Vepřová krkovice na víně, zázvoru a česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 12. 2. 2015 18:56 Vepřová krkovice na víně, zázvoru a česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 12. 2. 2015 18:56 Vepřová krkovice na víně, zázvoru a česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 12. 2. 2015 18:56 Vepřová krkovice na víně, zázvoru a česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Cukrář Josef Maršálek radí, při jaké teplotě péct světlé i tmavé linecké a nabízí fígl, jak poznat, že už je hotovo
Katův šleh neboli „kaťák“ nejvíc frčel v osmdesátkách: Recept na tuhle hospodskou baštu ale milujeme dodnes