Drážďanská štóla, polský bigos i ohnivý punč: Adventní trhy u sousedů lákají na delikatesy i pohádkovou atmosféru
Nejčastější chyby při pečení cukroví: Dejte si pozor, jak vysoko máte plech v troubě i zda nepoužíváte zbytečně horkovzduch
Anna Kocikova uvařila 12. 2. 2015 18:57 Vepřová krkovice na víně, zázvoru a česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 12. 2. 2015 18:57 Vepřová krkovice na víně, zázvoru a česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 12. 2. 2015 18:56 Vepřová krkovice na víně, zázvoru a česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 12. 2. 2015 18:56 Vepřová krkovice na víně, zázvoru a česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 12. 2. 2015 18:56 Vepřová krkovice na víně, zázvoru a česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Prdelačka z jelita: Chutná jak opravdová zabijačková polévka, přitom stačí přidat jen vývar a pár ingrediencí
Retro okénko: Tukožroutská polévka frčela za socialismu a oblíbená je dodnes. Slibuje zhubnutí až pěti kilogramů za 14 dní
Retro moučník štěpánskou omeletu si můžete připravit podle ČSN. Nadýchaný piškotový dezert báječně chutná s čerstvými jahodami