Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
mika59 uvařila 31. 3. 2021 15:44 Vepřová plec se zeleninou na smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 31. 3. 2021 15:44 Vepřová plec se zeleninou na smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
30 foto Tereza Bebarová nabídla recept na rybízovou bublaninu s podmáslím a svěřila se, že práce s cukrářem Maršálkem je pro ni za odměnu