uvařila 5. 5. 2013 18:00
Ohříváme nejlépe v kastrolu na pařáku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 5. 2013 18:00
Ohříváme nejlépe v kastrolu na pařáku
uvařila 5. 5. 2013 18:00
Druhý den před ohřátím
uvařila 5. 5. 2013 17:59
Alobal uzavřeme do balíčku a dáme uležet do lednice
uvařila 5. 5. 2013 17:59
Položíme nakrájený jazyk a mezi každý plátek dáme marinádu
uvařila 5. 5. 2013 17:59
Na alobal dáme trochu marinády
uvařila 5. 5. 2013 17:58
Uvařené jazyky sloupneme a nakrájíme na plátky
uvařila 5. 5. 2013 17:58
Rozpustíme máslo s olejem z rajčat,přidáme všechny suroviny na marinádu a dobře promícháme
uvařila 5. 5. 2013 17:57
Olivy a rajčata nakrájíme nadrobno,česnek prolisujeme
uvařila 5. 5. 2013 17:57
Použité suroviny
uvařila 5. 5. 2013 17:55
Detail hotového pokrmu
uvařila 5. 5. 2013 17:55
Vepřové jazýčky,pro mlsné hubičky
uvařila 5. 5. 2013 17:55
Vepřové jazýčky,pro mlsné hubičky