Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
mersy uvařila 2. 2. 2013 17:20 Vepřové ledvinky a játra na smetaně s domácím houskovým knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mersy uvařila 2. 2. 2013 17:19 Vepřové ledvinky a játra na smetaně s domácím houskovým knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mersy uvařila 2. 2. 2013 17:16 Vepřové ledvinky a játra na smetaně s domácím houskovým knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mersy uvařila 2. 2. 2013 17:16 Vepřové ledvinky a játra na smetaně s domácím houskovým knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mersy uvařila 2. 2. 2013 17:16 Vepřové ledvinky a játra na smetaně s domácím houskovým knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Houbové koření ze sušených bedel: Vynikající dochucovadlo se hodí do polévek, omáček nebo do houbového kuby