Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
TerezkaKraftu uvařila 18. 4. 2023 21:43 Vepřové plátky v cikánské omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 23. 5. 2021 08:47 Vepřové plátky v cikánské omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 23. 5. 2021 08:47 Vepřové plátky v cikánské omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dalibor z Kozojed: Nejznámější vězeň na Pražském hradě měl nárok na hrách s masem k obědu a zelí s masem k večeři