Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Anna Kocikova uvařila 16. 8. 2014 14:39 Vepřový guláš na leču,s fazolí připravený v papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 16. 8. 2014 14:39 Vepřový guláš na leču,s fazolí připravený v papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Náš život s celiakií aneb O hledání těch nejlepších palačinek pro Áňu. Tyhle pohankové to vyhrály na celé čáře
Hrníčkové mléčné řezy: Nadýchaný korpus doplňuje tvarohovo-smetanová náplň, která je neuvěřitelně svěží a božsky chutná