Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
evík uvařila 9. 9. 2012 08:32 Veselý dortík pro Kristýnku 0 0 Zobrazit detail připravený k foukání Okomentovat
Video Špaček pepřil koblihy a Maršálek doporučoval tango v kuchyni. Takhle to vypadalo na křtu nejnovější kuchařky
Bramborové placky se zelím jsou šťavnaté a nádherně voní po sádle. Skvěle je dochutí mletý kmín, česnek a majoránka
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní