uvařila 9. 9. 2012 10:32
připravený k foukání
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 9. 2012 10:32
připravený k foukání
vejce, mouka polohrubá, cukr moučkový, olej, voda, kakao, prášek do pečiva, jahody čerstvé, rama cremefine, cukr moučkový, želatina, jahody čerstvé, zdobení,
Přidáno před 30 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Pečená bramborová roláda: Nejlepší je plněná směsí uzeného masa a kysaného zelí, před vysušením ji ochrání pečicí papír a sádlo
Slavné těstoviny carbonara jsou úžasně jemné a krémové díky omáčce ze žloutků. Ty se ovšem musejí přidat v pravou chvíli
Delikatesa z třešní: Jak na jednoduchý třešňový džem? Obejdete se i bez chemie