Legendární lahůdkářství Zlatý Kříž opět otevřelo: Tradiční chlebíček stojí 49 Kč, v nabídce je ale i verze vepřo-knedlo-zelo
Třebechovický řízek: Krajová specialita z uzeného masa chutná skvěle díky speciálnímu těstíčku se zelím
Svíčková na smetaně tak, jak se má dělat: Štavnaté maso v lahodné jemně nakyslé omáčce potřebuje dostatek času a pár fíglů
R-o-m-i-k uvařil 4. 7. 2012 20:21 Víkendová snídaně R-o-m-i-k - vejce, slanina, fazole, cibule 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
R-o-m-i-k uvařil 4. 7. 2012 20:21 Víkendová snídaně R-o-m-i-k - vejce, slanina, fazole, cibule 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
R-o-m-i-k uvařil 4. 7. 2012 20:21 Víkendová snídaně R-o-m-i-k - vejce, slanina, fazole, cibule 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
R-o-m-i-k uvařil 4. 7. 2012 20:13 Víkendová snídaně R-o-m-i-k - vejce, slanina, fazole, cibule 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Zpěvačka a herečka Ljuba Hermanová ráda vařila a na její houbové karbanátky se stávaly fronty
Jak správně grilovat sýry: Hermelín potřebuje alobal, halloumi nebo oštiepok stačí jen potřít olejem a budou skvělé