Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
R-o-m-i-k uvařil 4. 7. 2012 20:21 Víkendová snídaně R-o-m-i-k - vejce, slanina, fazole, cibule 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
R-o-m-i-k uvařil 4. 7. 2012 20:21 Víkendová snídaně R-o-m-i-k - vejce, slanina, fazole, cibule 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
R-o-m-i-k uvařil 4. 7. 2012 20:21 Víkendová snídaně R-o-m-i-k - vejce, slanina, fazole, cibule 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
R-o-m-i-k uvařil 4. 7. 2012 20:13 Víkendová snídaně R-o-m-i-k - vejce, slanina, fazole, cibule 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Štědrovečerní večeře pro nejmenší: Jemná rybí polévka, ryba v papilotě s „light“ bramborovým salátem a zdravé cukroví
Výběr zralého melounu v obchodě je hračka: Stačí jen znát pár fíglů, jak kvalitu objevit. Rozhoduje váha, pruhy i poklepání
Sedm nejlepších jídel z jednoho pekáčku: Kuře s rýží, živáňskou i francouzské brambory zvládne i začátečník
Tilápie v arašídové omáčce s pak choi, rýží a koriandrem Recept ještě nebyl hodnocen 4,0 NOWACO 25 min