Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami
Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
R-o-m-i-k uvařil 4. 7. 2012 20:21 Víkendová snídaně R-o-m-i-k - vejce, slanina, fazole, cibule 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
R-o-m-i-k uvařil 4. 7. 2012 20:21 Víkendová snídaně R-o-m-i-k - vejce, slanina, fazole, cibule 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
R-o-m-i-k uvařil 4. 7. 2012 20:21 Víkendová snídaně R-o-m-i-k - vejce, slanina, fazole, cibule 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
R-o-m-i-k uvařil 4. 7. 2012 20:13 Víkendová snídaně R-o-m-i-k - vejce, slanina, fazole, cibule 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Viktorie z MasterChefa připravila toast, který chutná jako smažák: Miluju originál, ale tohle ho skvěle nahradí, říká
Historie na talíři: Apačové si pochutnávali na kaktusech a placky pečené nad ohněm ochucovali chilli a divokou cibulí
Těstoviny s listovým špenátem, kuřecím masem a sýrem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 David Hunka 45 min