Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
aghatte uvařila 15. 11. 2015 07:23 Vynikající přesnídávka (nejen) do kanceláře 0 0 Zobrazit detail Máčíme Okomentovat
aghatte uvařila 15. 11. 2015 07:23 Vynikající přesnídávka (nejen) do kanceláře 0 0 Zobrazit detail Mixujeme Okomentovat
aghatte uvařila 15. 11. 2015 07:23 Vynikající přesnídávka (nejen) do kanceláře 0 0 Zobrazit detail Plníme do skleniček Okomentovat
Jaká mouka je nejlepší do bramborových knedlíků? Aby nelepily, tak hrubá, ale vyplatí se doplnit ji dalšími surovinami
Právě kvete česnek. Pořád je čas zajistit si velkou a zdravou úrodu, je třeba ho okopávat a odstranit plevel