Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Johanka128 uvařila 24. 5. 2015 16:45 Zajíc pečený na cibuli a tymiánu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 24. 5. 2015 16:44 Zajíc pečený na cibuli a tymiánu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 24. 5. 2015 16:31 Zajíc pečený na cibuli a tymiánu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 24. 5. 2015 16:31 Zajíc pečený na cibuli a tymiánu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 24. 5. 2015 16:31 Zajíc pečený na cibuli a tymiánu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit nakládané ředkvičky: Sladkokyselý nálev jim dodá super svěží chuť a zmírní jejich pikantnost