Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Johanka128 uvařila 24. 5. 2015 16:45 Zajíc pečený na cibuli a tymiánu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 24. 5. 2015 16:44 Zajíc pečený na cibuli a tymiánu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 24. 5. 2015 16:31 Zajíc pečený na cibuli a tymiánu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 24. 5. 2015 16:31 Zajíc pečený na cibuli a tymiánu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 24. 5. 2015 16:31 Zajíc pečený na cibuli a tymiánu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 zákusků do skla: Likérovou špičku, mrkvový dort nebo cheesecake můžete servírovat i zcela netradičně. Jak na to?
13 foto Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář