Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Fokuska uvařila 23. 3. 2014 18:41 Zámecká kuřecí stehna (zdroj časop.Blesk) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fokuska uvařila 23. 3. 2014 18:41 Zámecká kuřecí stehna (zdroj časop.Blesk) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fokuska uvařila 23. 3. 2014 18:41 Zámecká kuřecí stehna (zdroj časop.Blesk) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vídeňský bramborový salát chutná božsky. Recept je jen ze šesti běžně dostupných surovin, které vyjdou na 35 korun
Srnčí hřbet à la retro dezert Metro: Zákusek z třeného těsta s jemným citronovým krémem je vláčný a rozplývá se na jazyku