Banány, smetanový krém a kakaové těsto: Krtkův dort na plech zmizí rychleji, než ho stihnete nakrájet
Smaženka jako ze socialistického „bufáče“: Jednu z oblíbených verzí tohoto retro fastfoodu si snadno připravíte i doma
Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
Ivace64 uvařila 26. 5. 2019 17:23 Zapečená mořská štika s hlívou, vejci a čedarem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 26. 5. 2019 17:23 Zapečená mořská štika s hlívou, vejci a čedarem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 26. 5. 2019 17:23 Zapečená mořská štika s hlívou, vejci a čedarem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Maso je lepší osmahnout, nadýchanost zajistí sníh z bílků a pórek dodá šťavnatost