Zapečená mořská štika s hlívou, vejci a čedarem

Ivace64 Kuchařka: Ivace64

Ryby 0 názorů

Suroviny

500 g filetů z mořské štiky
olivový olej
máslo
vejce
pokrájená hlíva ústřičná
strouhaný čedar
sůl, kmín
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filety osolíme, posypeme kmínem, zakapeme olivovým olejem a posypeme pokrájenou hlívou. Zakapeme šťávou z citronu a necháme cca 1 hodinu v chladu.

  2. Vložíme do zapékací misky, přidáme plátky másla, kapku vody a pečeme v rozehřáté troubě na 170 stupňů, cca 25 minut. Když jsou filety i houby měkké, vmícháme vejce, rozšlehané se sýrem a zapečeme do křupavé kůrky. Podáváme s hranolky nebo s pečeným bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 18 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečená mořská štika s hlívou, vejci a čedarem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo