Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Marie Svarcova uvařila 8. 12. 2023 07:17 Zeleninový boršč se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 8. 12. 2023 07:17 Zeleninový boršč se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šéfkuchař legendárního hotelu Pupp: Tento bramborový salát naši hosté milují. Kouzlem skvělé chuti je správně uvařené vajíčko