Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
Na boršč má každá rodina vlastní recept, jiný je ruský ze třech druhů masa bez rajčat a protlaku a jiný ukrajinský s masem vepřovým. Tato verze je chutná i zcela bez masa. Nastrouhaná zelenina vše dostatečně zahustí.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 52 635 kJ / 12 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 657,09 g |
Tuky | 151,85 g |
Vláknina | 1 962,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 39,92 g |
Sůl | 86,66 g |
Sacharidy | 1 166,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKRz
Moje poznámka
Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKRz
Nejnovější recepty
Květákový koláč à la pizza bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno 24. 4. 2025 18:59
Ovocná tlačenka
Přidáno 24. 4. 2025 17:49
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno 24. 4. 2025 17:38
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno 24. 4. 2025 17:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta ze zakysané smetany
Petulice před 29 minutami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Mettynka před 1 hodinou
Medovník....
PetraBrno před 9 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Denade před 11 hodinami
Mleté vepřové na způsob kebabu
Sahula před 13 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
PetraBrno před 13 hodinami
Pečený bramborový salát ( teplý)
Lucie1001 před 14 hodinami
Kapusta od babičky
KuchtaPaja před 14 hodinami
Vepřové maso v kapustě v pomalém hrnci
radekfiala před 15 hodinami
Tvarohové lívance
Koffi před 15 hodinami
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
cibule,
mrkev,
celer,
česnek,
řepa červená,
rajče,
protlak rajčatový,
olej olivový,
ocet,
sůl,
pepř mletý,
smetana zakysaná
Komentáře