Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
Na boršč má každá rodina vlastní recept, jiný je ruský ze třech druhů masa bez rajčat a protlaku a jiný ukrajinský s masem vepřovým. Tato verze je chutná i zcela bez masa. Nastrouhaná zelenina vše dostatečně zahustí.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 52 635 kJ / 12 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 657,09 g |
Tuky | 151,85 g |
Vláknina | 1 962,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 39,92 g |
Sůl | 86,66 g |
Sacharidy | 1 166,94 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 8 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Banana split
Přidáno před 8 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 21 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 22 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 31 minutami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 1 hodinou
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 1 hodinou
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 1 hodinou
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 2 hodinami
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 2 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
eliskac uvařila před 3 hodinami
Mleté maso ve smetanové omáčce
mafinka888 uvařila před 3 hodinami
Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
kraloja uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
Další recepty
Suroviny: zelí bílé hlávkové, cibule, mrkev, celer, česnek, řepa červená, rajče, protlak rajčatový, olej olivový, ocet, sůl, pepř mletý, smetana zakysaná
Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKRz
0 názorů