Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninový boršč se zakysanou smetanou

Na boršč má každá rodina vlastní recept, jiný je ruský ze třech druhů masa bez rajčat a protlaku a jiný ukrajinský s masem vepřovým. Tato verze je chutná i zcela bez masa. Nastrouhaná zelenina vše dostatečně zahustí.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

8. 12. 2023 08:17

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie52 635 kJ / 12 580 kcal
Bílkoviny657,09 g
Tuky151,85 g
Vláknina1 962,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 39,92 g
Sůl86,66 g
Sacharidy1 166,94 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: zelí bílé hlávkové, cibule, mrkev, celer, česnek, řepa červená, rajče, protlak rajčatový, olej olivový, ocet, sůl, pepř mletý, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Zeleninový boršč se zakysanou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpKRz