Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Lenka Škulinová uvařila 4. 5. 2022 13:24 Zeleninový salát s čerstvou petrželkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 4. 5. 2022 13:24 Zeleninový salát s čerstvou petrželkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Starovídeňské smažené kuře: Díky marinádě z citronu a podmáslí je maso úžasně šťavnaté a má fantastickou chuť
Královské chutě: Český král Jan Lucemburský miloval francouzskou kuchyni, ale dopřával si i vařeného bobra se sladkou omáčkou
Makovo-tvarohová bábovka: Vynikající vláčný a nadýchaný moučník je jednoduchý, lepší konzistenci zajišťuje jedna ingredience