Jak dokonale osmažit topinky podle Ostravskeho Gastrošefa: Jednou surovinou nesmíte šetřit, jinak vás výsledek zklame
Využijte energii novoluní k novým začátkům. Střelci skončí s čokoládou, Lvi s pivem a Štíři s večerním přejídáním
1974andrea uvařila 17. 8. 2012 11:08 Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 17. 8. 2012 11:08 Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 17. 8. 2012 11:08 Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí veganská majonéza z nálevu z cizrny: Je neskutečně jemná, snadná na přípravu a zcela bez vajec
Cuketovo-kokosový moučník s čokoládovou polevou: Vláčný dezert voní kokosem a kořením a zvládne ho i začátečník