Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
varilamyskakasicku uvařila 12. 8. 2012 15:11 Řimský salát s dresinkem z podmáslí a s medvědím česnekem 0 0 Okomentovat
Slané chuťovky se škvarky: Křupavé škvarkové tyčinky nebo babiččiny škvarkové placičky jsou křehké a chutnají skvěle
Letní cuketová pizza bez mouky je krásně tenká a vláčná. Netradiční těsto připravíte jen ze tří ingrediencí
Turecký med není jen sladká pouťová dobrota. Skvělý je i na Vánoce. Připravuje se snadno, chce to jen trochu trpělivosti při míchání