Kam a za kolik na husu v Praze? Těchto 7 restaurací nabízí parádní menu za zajímavé ceny, nebudete litovat
Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
MishkaCZ uvařila 15. 6. 2014 08:14 Rozeklané houstičky alias zrna (v orig. Pains pistolets) 0 0 Okomentovat
9 foto Pohlreichův souboj restaurací aneb Šéf se vrací a hledá ten nejlepší podnik ze všech. Na Nově už od zítřka!
Skvělá houbová pomazánka na topinky: Ostrá směs dušená s bedlami překvapí jedinečnou výraznou chutí a houbovou vůní
Jana Boušková dnes slaví narozeniny a nám prozradila recept na netradiční slepici na paprice! Takovou jste zřejmě ještě neochutnali