Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozeklané houstičky alias zrna (v orig. Pains pistolets)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 6. 2014 09:14

Suroviny

Porce: 10ks

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 760 kJ / 3 289 kcal
Bílkoviny108,28 g
Tuky20,46 g
Vláknina28,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,88 g
Sůl12,00 g
Sacharidy653,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.facebook.com/MishkaDiary

S těmito atraktivními bulkami se nejspíše setkáte v Belgii či severní Francii, kde se jim říká také pains fendus neboli „rozeklané houstičky”. Mají pěkně křupavou kůrku, ale uvnitř zůstávají měkké a lehké, o skvělé chuti ani nemluvě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Hrašuľka.Hráštek

18. 6. 2014 15:43

MishkaCZ: :-)):-)):-)):yes::yes::yes:

Jules

16. 6. 2014 20:19

Diky Mishka :)

MishkaCZ

16. 6. 2014 17:04

Hrašuľka.Hráštek: Tento recept mám z knihy, kde je pečivo z celého světa, a proto jsem napsala takový název, jaký tam byl. Ale pokud s tím má někdo problém, tak přejmenuji ;-)

Hrašuľka.Hráštek

16. 6. 2014 16:20

MishkaCZ: To pečivko vyzerá báječne a o jeho chuti nemám žiadne pochybnosti :-p:-p:-p.
Avšak nazvať pečivo PAINS PISTOLETS, to si môže zapamätať len ten, kto vie o čo ide. Podľa tohoto názvu to nemá nikto nádej vyhľadať :-(:-(
A napokon ešte ZRNÁ - no kukala som ako puk,kým som si neprečítala Julesov koment.
Skúsme nekaziť pekné a dobré recepty zlými názvami. Určite sa dajú pekne nazvať aj po našom :-?:-?:-?:-?:-?

MishkaCZ

16. 6. 2014 10:24

Jules: Ano, dole je pekáček s vodou a nad nimi je plech se zrny ;o)

Jules

16. 6. 2014 09:25

Tie zrna nepecies vo vode, vsak? Voda je tam iba na vyparovanie a pecu sa v druhom pekaci...ci?

senky senky

15. 6. 2014 13:41

Moc se mi líbí :yes::yes:

hanahcotton hanahcotton

15. 6. 2014 10:44

:-O:-O ty vypadají báječně :yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kaiserky z francie vaření

Suroviny: mouka chlebová pšeničná, mléko rostlinné, voda, droždí, cukr třtinový, sůl

TopRecepty.cz

Rozeklané houstičky alias zrna (v orig. Pains pistolets)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZDpR