Mrkvové šátečky podle našeho video receptu jsou dokonale vláčné, jemné a plné chutí. Jejich příprava je celkem snadná
Skvělé pečené koleno na černém pivu podle Ostravskeho Gastrošefa: Dlouhé pečení zajistí jemnou chuť i křupavou kůrčičku
Papriky sázejte ven po „zmrzlých“ nebo je při nižších teplotách obalte. Vyhovuje jim slunečný prostor a vyživená půda
Ilacek uvařila 28. 8. 2015 16:23 Rychlá večeře - Zapečené brambory se zeleninou a mletým masem 0 0 Okomentovat
7 foto Jak peče rohlíky Josef Maršálek? Těsto podle něj nesmí při kynutí oschnout a prozradil trik, díky kterému budou nádherně křupavé
Jídelní rozmary Paula McCartneyho: Miluje makarony i špenátové palačinky! Tohle je jeho vyzkoušený recept