Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Colombo65 uvařil 3. 2. 2011 19:25 Salát Champignon-Bacon-Pecorino 0 0 Salát Champignon-Bacon-Pecorino Okomentovat
Letem masovým světem: Vše co potřebujete vědět o hovězím. Jak ho vybrat, jak zamrazit i na co se která část při vaření nejlépe hodí
V akci: Máslo ve slevě se vyplatí koupit ve „velkém“. Bude se hodit do cukroví, ale i zmrazené vydrží díky triku 3 v 1 až rok