Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
maris uvařila 27. 1. 2015 11:39 Salát z polníčku s vejcem, rajčátky a pufovanou quinoou 0 0 Okomentovat
Pesto z lichořeřišnice: Podle bylinkářky Lindy je třeba kvalitní olej a předem namočená slunečnicová semínka
Eintopf se zelím a slaninou: Podzimní vydatné jídlo se vejde do 100 Kč a bez problémů zasytí čtyřčlennou rodinu
Mladé kopřivy zpestří jídelníček: Nahradí špenát a ochutí slané koláče či míchaná vajíčka, sbírat se musí na správných místech