Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
MoniqueLaMutti uvařila 19. 12. 2022 22:02 Čokoládovo-piškotové košíčky 0 0 Čokoládové košíčky Okomentovat
10 foto Jak si doma vyrobit nejlepší sádlo a škvarky? Záleží na správném krájení a pomáhá i fígl s mlékem, říká řezník Jirka z Jablonce
Cukrovinky ze zbytků polevy podle Sandtnerky: Jednoduché nepečené cukroví zvládnete i těsně před Vánoci