Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
danielle72 uvařila 4. 6. 2015 14:57 Špagety s mletým masem a provensálskými bylinkami 0 0 Okomentovat
K anglickému čaji se podávají scones: Tyhle nadýchané křehké koláčky s hustou smetanou a sladkým džemem připravíte snadno
Video Babiččina spíž: Nejvoňavější způsob, jak zpracovat úrodu hrušek – recept na povidla, co vydrží celou zimu
Čínský nový rok a sedm šťastných jídel: Čínské knedlíčky i jarní závitky přinášejí bohatství, nudle zase dlouhověkost
Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci) Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Anna Kocikova 60 min